В нашому магазині Ви маєте можливість придбати лише безпечні для природи та здоров'я товари котрі не містять шкідливих речовин

У продажі з’явилось кокосове масло!

 

Пропонуємо Вам харчове нерафіноване кокосове масло холодного віджиму ТМ «Green Valley».

Спектр застосування цього масла просто величезний: воно чудово підходить як для вживання у їжу, так і для косметичних цілей, використовується для медичних цілей (зміцнення імунітету, для нормалізації рівня холестерину та глюкози у крові та ін.), у миловарінні, для масажу та ще багато чого.

 

Саме кокосове масло вважається найбільш здоровим для приготування їжі, оскільки воно витримує високі температури без утворення шкідливих речовин, легко засвоюється та не містить холестерину.

Фахівець в області здорового харчування доктор Руді Моерк (Rudi Moerck) рекомендує використовувати кокосове масло, тому що воно містить мало шкідливих ненасичених жирів. В результаті термальної обробки не утворюється шкідливих транс жирів, як це відбувається з іншими видами масел.

 

Також кокосове масло має ряд інших переваг:
  • Зміцнює серце
  • Сприяє зниженню ваги, якщо це необхідно
  • Підтримує імунітет
  • Підтримує здоровий обмін речовин
  • Забезпечує енергією
  • Зберігає здоров'я і молодість шкіри
  • Підтримує здорову функцію щитовидної залози
 
Частково позитивний вплив олії на здоров'я пояснюється тим, що до її складу входить вид жирів, що  рідко зустрічається в природі, під назвою лауринова кислота (50% від всіх розміщених жирів). Саме ця особливість відрізняє кокосове масло від інших продуктів, багатих насиченими жирами.
Наш організм переробляє лауринову кислоту в монолаурін, який має анти-вірусні, анти-бактеріальні властивості. Ще кокосове масло містить средньоланцюгові жирні кислоти, які приносять користь нашому здоров'ю.

 

Також науково доведено, що кокосове масло є одним з трьох масел, які повністю проникають через кутикулу волосся (зовнішній шар волосини). Тому це чудовий засіб догляду за волоссям.

І це лише коротко про корисні властивості цього чудового продукту.

 

Всі публікації